6

Komentari (6)

Ars412
Niste upućeni.. Trazeno je da se vrati njegovo zemljište koje je uzrupirano i na taj način da mu se pomogne da obnovi svoju kucu.. pa bi li vi upitali nekog bliskog politici (KSBiH) da vam pomogne?
Lafo
Jel ovo onaj naš patriota što bi želio kuću?
dinass
Jel znate sto niko nije to ranije postigao?Zato sto je to razvojna liga i sav kvalitet odlazi u evropske klubove,to sto je on 90%karijere igrao u ABA ligi govori o njegovom kvalitetu. Bilo je igraca koji su svoje pare posudjivali savezu ako je trazio da mi savez popravlja kucu onda nije trebao nikad ni igrati za nas
Mepa
Aba liga nije uopste slaba liga. To je mozda bolja liga od Americke razvojne lige. Proteklih 10 godina Aba liga je dala Nba igraca ko cjela Euroliga zajedno.
malezija
Da su mu napravili kuću još bi igrao za repku.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.