Vujošević "poludio" na time outu

"Nemojte da opet bude 100 razlike, jeste li normalni"

E. Čaušević

Košarkaška reprezentacija BiH trenutno igra u gostima protiv Belgije.

Belgijanci su početkom drugog poluvremena napravili veliku prednost i vodili su skoro 20 razlike. Ipak, naš tim se uspio nekako vratiti i doći na svega pet poena zaostatka.

Kod jednog od time outa našeg tima Duško Vujošević je poručio našim momcima da moraju igrati dosta jače i bolje, te da ne smiju ponovo biti deklasirani kao protiv Francuske.

"Ej čvrsto igrajte, nemoj te da opet odlazi na 100 razlike, pa jeste normalni. Idemo čvrsto", poručio je Vujošević.

Top Komentari

RacioEmocionalan
Kada neko aplicira za posao na vašem portalu, dajte mu makar provjerite koliko je gramatički pismen. Neozbiljno je sastaviti članak na najuticajnijem sportskom portalu u državi i sa očiglednim greškama ga objaviti.
9 0
Mesa.Sabanadzovic
Hahahaha legenda
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi