Neobična objava Portlanda nakon plasmana u razigravanje za play-off

Velika radost u Rip Cityju

Neobična objava Portlanda nakon plasmana u razigravanje za play-off

E. Škorić

Portland TrailBlazersi su protekle večeri u drami pobijedili Brooklyn Netse sa 134:133, pa će protiv Memphisa igrati razigravanje za play-off.

Damian Lillard je sa plesao po terenu, ubacio 42 poena i dodao 12 asistencija, ali dobru partiju pružio je i bh. reprezentativac Jusuf Nurkić, koji je također imao double-double učinak od 22 poena i 10 skokova.

Sve u svemu, velika pobjeda Portlanda koji je ostao u igri za play-off i borbu za NBA naslov, ali sada na tom putu ima najprije ekipu Memphis Grizzliesa.

Kada su Netsi promašili napad za pobjedu, uslijedio je 'otkačeni' tweet Portlanda. Administrator njihovih profila na društvenim mrežama nije imao šta pametnije napisati nego jednostavno samo lupiti šakama po tastaturi od cijele euforije, što dovoljno govori koliko je ovo bila bitna pobjeda.

https://twitter.com/trailblazers/status/1294115586096627712

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi