Neprijatno iznenađenje u dvorištu NBA zvijezde: Umalo je došlo do tragedije

Kamion sletio u bazen Evana Turnera

Neprijatno iznenađenje u dvorištu NBA zvijezde: Umalo je došlo do tragedije

M. Šljivak

Košarkaš Portland Trail Blazersa Evan Turner doživio je jučer neprijatno iznenađenje u dvorištu i umalo je došlo do tragedije.

Njegov bazen koji se nalazio u dvorištu, ali i zaštitne ograde, potpuno su uništene nakon što je kamion sletio sa puta i prevrnuo se u dvorištu NBA zvijezde.

Kabina vozača je završila u bazenu, a kamion je potpuno uništen. Srećom, pomoć je brzo stigla i izbjegnuta je tragedija koja se vrlo lako mogla desiti.

Vozač je međutim zadobio teške povrede. Nalazi se u bolnici i njegovo stanje je za sada stabilno.

Turner sigurno neće previše žaliti za načinjenom štetom. Bitno je da niko nije poginuo, a njegova plata od 17 miliona dolara po sezoni bez većih problema će pokriti sve troškove.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi