Nesretni kladioničar od Nurkića traži 75 dolara

Pao na overu

Nesretni kladioničar od Nurkića traži 75 dolara

M. Šljivak

Jusuf Nurkić igra sjajnu košarku po povratku na NBA parkete.

Nurkić je sinoć ubacio 18 poena i imao je 19 skokova u pobjedi Trail Blazersa nad Rocketsima (110:104), a interesantno je to da je bh. košarkaš stao tačnu na granici poena koje je odredila većina kladionica u svijetu.

Granice su uglavnom bile postavljene na 18.5 poena, a Nurkić je stao tačno na 18, odnosno prošao je takozvani 'under' poena.

Jedan od kladioničara je zbog Nurkića 'pao' tiket, pa je odlučio da javno traži 75 dolara od bh. košarkaša.

"Zdravo Nurk. Imao sam te over 18.5 poena, a ti si završio sa 18. Vidio sam kako tražiš loptu na kraju utakmice. Bio si otvoren, ali Melo je otišao na liniju slobodnih bacanja nakon što ti nije dodao. Možeš li mi poslati 75 dolara?", upitao je kladioničar.

Teško da će mu se želja ostvariti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi