Nestvarne scene sa ulica Toronta nakon osvojene titule Raptorsa

Nastalo je apsolutno ludilo

Nestvarne scene sa ulica Toronta nakon osvojene titule Raptorsa

M. Šljivak

Toronto Raptorsi su novi šampioni NBA lige.

Nakon pobjede u šestoj utakmici finala najjače lige svijeta, jedini kanadski tim u ligi je po prvi put u historiji dugoj 24 godine, podigao trofej za najbolju ekipu u ligi.

Raptorsi su maksimalno iskoristili sve što su mogli u doigravanju. Predvođeni čudesnim Kawhijem Leonardom su šokirali svijet i skinuli su sa trona nedodirljive Warriorse.

Naravno, kada je završen šesti meč, nastalo je veliko slavlje na ulicama Toronta. Kompletan grad je bio na nogama i doslovno je bila erupcija oduševljena nakon pobjede Raptorsa.

Scene sa ulica su nestvarne. Grad ne spava, čuju se automobilske sirene, a izjava jedne navijačice sasvim jasno pokazuje kolika je radost u kanadskom gradu.

"Već je 2:30 ujutro, ali ja sam previše uzbuđenja da idem spavati. Uživam u epskom i ludom slavlju Raptorsa sa balkona".

Ovo su zaista scene vrijedne divljenja. Toronto je iznenadio apsolutno sve i sada nose titulu najboljeg tima svijeta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi