Nesuđeni bh. reprezentativac poslije dvogodišnje suspenzije ima novi klub

DJ Cooper zaigrat će u Ukrajini

Nesuđeni bh. reprezentativac poslije dvogodišnje suspenzije ima novi klub

DJ Cooper, košarkaš koji je ne tako davno trebao zaigrati za reprezentaciju BiH karijeru će nastaviti u Ukrajini.

Nakon što mu je istekla dvogodišnja suspenzija zbog varanja na doping testu Cooper će zaigrati u ukrajinskom klubu Dnipro. 

Prije Nove godine Cooper je trebao zaigrati u poljskom klubu Stal Ostrow no tamo nije prošao ljekarske preglede. U Dnipru će zamijeniti ukrajinsku košarkašku legendu, naturaliziranog Amerikanca  Pooh Jetera koji se samo nakon nešto više od mjesec dana rastaje s ovim klubom.  Cooperu je nedavno istekla dvogodišnja suspenzija zbog pokušaja prevare na doping testu. Pokušao je podmetnuti ženski urin, ali se ispostavilo da je osoba koja je dala uzorak u drugom stanju.

Američki košarkaš je u karijeri igrao za Monaco, Paok, Enisey, AEK, Pau Orthez, Chalon a bio je i MVP francuskog prvenstva. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi