Netsi napravili senzaciju u Orlandu, Musa pogodio neke od ključnih šuteva!

Kakvo iznenađenje

Netsi napravili senzaciju u Orlandu, Musa pogodio neke od ključnih šuteva!

Košarkaši Brooklyn Netsa napravili su nevjerovatno iznenađenje jer su u Orlandu savladali Milwaukee Buckse sa 119:116. 

Iako im gotovo niko nije davao ni promil šansi, slabašni Netsi su uspjeli da savladaju lidera Istočne konferencije sa tri koša razlike i na taj način naprave gotovo senzaciju.

Meč je bio vrlo nezivjestan do posljednjih sekundi, a na kraju su Netsi upisali tijesnu pobjedu. Sasvim su je zaslužili obzirom da su vodili gotovo od početka do kraja meča.

Bh. reprezentativac Džanan Musa dobio je prilično veliku minutažu na ovom susretu što i nije bilo baš očekivano ako uzmemo u obzir da je prethodni meč presjedio na klupi.

Svoje minute Musa je iskoristio na vrlo dobar način jer je ubacio osam poena uz šut iz igre tri od sedam, a osim toga zabilježio je pet skokova i tri asistencije. Na parketu je proveo nešto manje od 19 minuta.

Najefikasniji na susretu bio je Timothe Luwawu-Cabarrot iz Netsa sa 26 poena. Kod Milwaukeeja je jednu od lošijih partija sezone pružio Giannis Antetokounmpo koji je ubacio 16 koševa i dodao tek šest skokova i četiri asistencije.

Netsi su nakon trijumfa ostali osmi na Istoku i gotovo obezbijedili play off, dok su Bucksi još uvijek prvi sa omjerom 54-14.

NBA liga:

Brooklyn Nets - Milwaukee Buck 119:116

Top Komentari

Quartararo20
Sta kaze komentator losa partija Giannisa hahaha kakav lik. Giannis je odigrao 16min u prvom poluvremenu i dao je 16p, pises za Musu dao kljucne poene a on pogodio 3 suta i to dva dao u drugoj cetvrtini
10 1
Turgut2
Pokazao je musa malo ok je samo dok mu ne proradi sut nece biti ono sto zeli da bude mozda tehniku promineniti
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi