Sprema se trejd u koji bi mogao biti uključen i Džanan Musa

Netsi žele košarkaša Bullsa

Sprema se trejd u koji bi mogao biti uključen i Džanan Musa

E. Škorić

Bh. reprezentativac Džanan Musa mogao bi napustiti Brooklyn Netse i naredne sezone igrati u slavnoj momčadi.

Američki mediji počeli su s glasinama o mogućim trejdovima za novu sezonu, a u jednoj od priča našao se i Musa, koji je i dalje u rosteru Netsa, ali nikako da dobije pravu priliku za igru.

Brooklyn Netsi, koji završnicu NBA lige igraju bez ključnih igrača kao što su Kyrie Irving ili Kevin Durant, namjeravaju trejdovati Zacha Lavinea iz Chicago Bullsa, no zauzvrat će morati da ponude Bullsima nekoliko igrača.

Preciznije, Netsi su navodno spremni u Bullse za Lavinea trejdovati našeg Mujsu, Spencera Dinwiddiea, Carisa LeVerta i svoj pik na NBA Draftu 2021. godine.

Ponavljamo da se radi o klasičnoj špekulaciji, ali svakako b i nam bilo drago vidjeti Musu u dresu slavnog kluba u kojem je svojevremeno harao Michael Jordan. Istina, Bullsi odavno nisu ono što su nekada bili, ali i dalje ih krasi taj imidž.

Top Komentari

Arnel925
Musa će biti novi Toni Kukoc
2 2
Quartararo20
Ovaj potez bi mu dobar bio iz razlog kad se sljedece sezone vrati Irving i Durant tek tada nece imati minutazu.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti