Netsi otputovali za Orlando, a u centru pažnje privjesak na lančiću Džanana Muse

Zna se koliko mu taj broj znači

Netsi otputovali za Orlando, a u centru pažnje privjesak na lančiću Džanana Muse

E. Čaušević

NBA sezona konačno će se nastaviti nakon skoro četiri mjeseca pauze.

Poznato je da će se svi mečevi igrati u Orlandu, te je sigurno da ljubitelji košarke jedva čekaju nastavak NBA lige. Timovi treniraju punim tempom duže od mjesec dana i sigurno je da nas očekuje dosta uzbuđenja do kraja sezone.

Ekipa Brooklyn Netsa danas je iz New Yorka otputovala za Orlando, a u avionu ovog tima našao se i mladi bh. košarkaš Džanan Musa.

Netsi su na Instagramu objavili nekoliko fotografija prije leta, a u centru pažnje našao se upravo Musa, te njegov zanimljiv privjesak koji je imao na lančiću.

Naime, jasno je da je Musa itekako vezan za broj 13 koji nosi kroz cijelu karijeru, a koliko mu taj boj znači najbolje pokazuje činjenica da ima i takav privjesak koji je danas svima ponosno pokazao.

Top Komentari

BobPaisley
...ma jasta,zasjenio je momak nastavak NBA sezone sa ovim privjeskom,samo se o tome prica u svim medijima...joj naslova majko mila.
4 3
Maatija
Baš nekako centar pažnje, ono baš baš centar pažnje!!!!!
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi