Kevin Durant neće igrati za Netse ove sezone
Foto - EPA

Ništa od povratka

Kevin Durant neće igrati za Netse ove sezone

M. Šljivak

Kevin Durant neće igrati za Brooklyn Netse u nastavku NBA sezone.

Netsi su prošlog ljeta dogovorili saradnju sa Durantom koji je se u tim trenucima oporavljao od teške povrede i znalo se da će propustiti kompletnu sezonu.

Prethodnih dana pojavile su se informacije da će Durant ipak zaigrati u nastavku sezone koja kreće od 31. jula. Međutim, od toga neće biti ništa i Duranta nećemo gledati do naredne sezone.

Oproavljeni KD će sasvim sigurno predstavljati veliko pojačanje za Netse koji imaju zaista ogromne ambicije u Istočnoj konferenciji i u kompletnoj ligi.

Durant je podsjetimo prethodne tri godine igrao za Golden State Warriorse, a ranije je čak devet sezona nastupao za Oklahomu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi