Netsi potpisali dva poznata lica
Foto - EPA

Crawford i Beasley u ekipi

Netsi potpisali dva poznata lica

M. Šljivak

Brooklyn Netsi će u ostatku NBA sezone biti jači za dva poznata imena.

Tim iz New Yorka ostao je bez velikog broja košarkaša pred nastavak sezone. Najveće zvijezde Kevin Durant i Kyrie Irving neće igrati zbog povreda, dok u ekipi zbog koronavirusa neće biti DeAndrea Jordana, Spencera Diwniddieja i Taureana Princea.

Rukovodstvo Netsa je odlučilo da reaguje i da za ostatak sezone potpiše dvojicu košarkaša, dugogodišnje NBA igrače i veoma poznata lica.

Tako će na Floridi dres Netsa nositi iskusni šuter Jamal Crawford (40), koji će tako biti najstariji igrač u ligi. On je već potpisao ugovor s Netsima, a isto se očekuje da napravi i Michael Beasley.

Zanimljivo je svakako da Netsi, ako ga potpišu, neće moći računati na Beasleyja u čak pet utakmica. On ima suspenziju zbog korištenja marihuane i morao bi presjediti pet utakmica.

Netsi svakako neće bit isti tim bez najvećih zvijezda i teško je očekivati da mogu išta napraviti u ostatku sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti