4

Komentari (4)

ek76
Musa nije iskoristio priliku na pocetku sezone sa povredama laverta i Duranta, Washington bi bila nova prilika za naseg Musu, mislim da bi mu promjena tima dobro dosla.
Zulfikar
NYC treba u sirokom krugu zaobilaziti kada su u pitanju profi sportovi, prije nije to slucaj sa Yankees-ma, ali zadnjih godina i oni pripadaju tu. Najveci sportski market u Americi a truba u svim sportovima, o preskupom zivotu da I ne pricam.
Famoza
Musa, claxton, onaj iz latvije, jedan pik mozda i deandre jordan... ni pokoju cijenu nece pustit laverta i dinwidia, a allen je prva postava
dinass
Musi bi ovo odlicno bilo jer bi konacno dobio priliku,u Netsima on nema sta da radi,to je fransiza koja na silu hoce titulu i tu on srece nece naci
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.