Nevjerovatan propust velikana

Nesvakidašnja situacija ne meču Fenera i Maccabija

Nevjerovatan propust velikana

Danas su ekipe Fenerbahčea i Maccabija iz Tel Aviva odigrale prijateljski susret koji je obilježio i navjerovatan propust dva košarkaška velikana.

Fener je slavio trijumf nakon produžetka rezultatom 94:92, ali su svi oni koji su gledali ovaj susret imali velikih problema da "pohvataju" ko igra za koju ekipu.

Naime, dva kluba se očigledno nisu najbolje dogovorila pred utakmicu, pa su i igrači Fenera i Maccabija na teren izašli u svojim prvim garniturama dresova.

Kako žuta boja dominira i kod jednih i kod drugih na momente je bilo nemoguće razaznati ko su igrači Fenera, a ko Maccabija.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Zaista nesvakidašnji previd dva euroligaša...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi