Ni sjajni Musa nije pomogao Long Island Netsima
Twitter

Prvi poraz u proteklih deset utakmica

Ni sjajni Musa nije pomogao Long Island Netsima

Džanan Musa pružio je još jednu sjajnu partiju za Long Island Netse.

Musin tim je u seriju pobjeda u NBA razvojnoj ligi prekinuo izgubivši od Maine Red Clawsa s 125:114, a svijetla tačka u timu Long Island Netsa bio je upravo naš košarkaš koji je za vrijeme provedeno na parketu ubacio 32 poena.

Long Island Netsi su bolje otvorili meč i na poluvrijeme su otišli s četiri poena prednosti (60:56), a presudni dio utakmice dogodio se u četvrtoj četvrtini kada su domaći postigli 14 poena više i na kraju slavili.

S 32 poena Musa je ujedno bio i najefikasniji u svojoj momčadi, imao je pritom još sedam asistencija i šest skokova, a na drugoj strani se najviše istaknuo Archie Goodwin sa 33 poena.

Long Island je sada na skoru 31-15, te je i dalje vodeći na Istoku, dok je Maine Red Claws posljednji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti