Musa uči Amerikanca da pjeva narodnjake

"Nisi me volela..."

Musa uči Amerikanca da pjeva narodnjake

Džanan Musa uživa igrajući u Sjedinjenim Američkim Državama.

Bh. košarkaš je trenutno na "kaljenju" u Long Island Netsima, gdje iz utakmice u utakmicu pruža odlične partije, a zabavlja se i van parketa.

Tako je na svom Instagram profilu objavio videozapis iz svlačionice u kojem uči saigrača da pjeva veliki hit Šabana Šaulića: "Dođi da ostarimo zajedno", a način je to izveo Alan Williams nasmijao je i njega samog.

Iza Muse je, dodajmo i to, još jedna sjajna noć. Njegov tim je u NBA razvojnoj ligi pobjedom nad Maine Red Clawsima osigurao nastup u play-offu, a bh. košarkaš je postigao ukupno 18 poena i tome dodao četiri skoka i asistencije.

Top Komentari

Prazina
Seljak uči Amerikanca seljakluku
2 3
Bosnian King1
Propo ko Grcka
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi