Niko osim Jokića ne bi mogao da pogodi ovakav šut

Iz nemoguće pozicije

Niko osim Jokića ne bi mogao da pogodi ovakav šut

S. Grebović

Sinoć je širom SAD-a odigrano devet mečeva u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta, među kojima je i duel Denvera i Orlanda koji je završen pobjedom domaćih 113:104.

U redovima Nuggetsa najjefikasniji je bio Murray sa 33 ubačaja, a zapaženu rolu je imao i Jokić, koji je dodao 18.

Reprezentativac Srbije je poentersom učinku dodao i devet skokova i 12 asistencija i čini se da je opet u formi. U izjavi poslije meča dao je kratak osvrt na svoju igru, ali je i prokomentarisao nestvaran pogodak u šutu za tri poena na samom isteku napada.

"Nevjerovano. Prva četvrtina je bila... Ne znam kako bih je opisao. Poentirali su veoma lako, prelako u prvom poluvremenu, a onda u trećoj dionici uslijedila je neverovatna serija. Igrali smo odličnu odbranu. Što se tiče onog šuta, ma pogađao sam ja i iz težih situacija...", prokomentarisao je kroz smijeh 24-godišnji centar.

Top Komentari

Syr
Novicki ovklve koseve davao zatvorenih ociju :)..cuj niko?! Pa majkemi, naslovi su vam iz Svet plus, Ekspres, il kako vec..Necete vjerovati sta se desilo Dzeki i Enesu Begovicu..tamo..obojica su pojeli po 10 cevapa .
1 1
samkoni
**** vam Jokić mater!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti