Niko za vrijeme izolacije nije "ofalio" kao Marc Gasol

Španac poprilično smršao

Niko za vrijeme izolacije nije "ofalio" kao Marc Gasol

Admin Čaušević

Dok su mnogi sportisti za vrijeme izolacije radili na jačanju mišićne mase i težini, Marc Gasol je odlučio da smrša i sada izgleda znatno drugačije. 

Prije nekoliko dana trener Toronto Ratprosa Nikc Nurse je kazao kako mu Gasolovo lice izgleda poprilično mršavo, ispostavilo se da je bio u pravu.

Sada se španski centar čini drugom osobom jer je značajano smanjio kilažu što su potvrdile i fotografije koje je objavio njegov kondicioni trener Mike Torres Cuevas.

Gasol je propustio 28 mečeva Raptorsa ove sezone zbog problema s povredama. Oporavio se uoči prekida sezone, a nastavak sezone u Orlandu će dočekati potpuno spreman.

[twitter]https://twitter.com/miketorrescu/status/1274325094781915138[/twitter]

Povratak u tim sjajnog španskog centra će biti veliko ohrabrenje za aktuelnog prvaka NBA lige jer Gasol podjednako dobar na obje strane parketa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi