Nikola Jokić pokušao imitirati Vincea Cartera, pa se obrukao

Ovo zakucavanje mu baš i ne ide

Nikola Jokić pokušao imitirati Vincea Cartera, pa se obrukao

E. Čaušević

Košarkaši Denver Nuggetsa spremaju se za novu NBA sezonu.

Atmosfera na treningu Denvera je odlična, a to najbolje pokazuje video s jednog od treninga. Naime, u centru pažnje našao se srbijanski košarkaš Nikola Jokić koji se nije proslavio pokušajem zakucavanja.

Jokić je pokušao imitirati legendarnog Vincea Cartera i njegovo zakucavanje, ali blago rečeno to mu nije uspjelo. Sigurno da Jokić više neće pokušavati ovakve egzibicije pred saigračima koji su se nasmijali nakon svega.

Top Komentari

dinas
Koje ste.vi kosarkaske neznalice,uradio je tacno sta je zelio.Vidi se iz aviona da se zeza.Mada mi nije simpatican lik ove sezone je pokazao veliku narcisoidnost a kozda je to i odlika vrhunskih igraca
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi