Nikola Jovanović u Igokei

Nakon Apića i Gagića koji su napustili klub prije početka sezone

Nikola Jovanović u Igokei

Košarkaški prvak BiH KK Igokea napravila je novu promjenu igrača na centarskoj poziciji.

Nakon šo su doveli Dragana Apića, Igosi su samo nakon nekoliko dana istog igrača pustili da ode u KK Budućnost Voli za mnogo veći novac nego je dobio u Aleksandrovcu. Rupu nastalu Apićevim odlaskom u Podgoricu bh. prvak popunio je Đorđe Gagićem koji je u prošloj sezoni nosio dres Igokee. Međutim, ispostavilo se da Gagić nije dovoljno spreman pa se uprava kluba i s njim sporazumno rastala.

Treći košarkaš koji je u ovoj sezoni doveden na poziciju centra je Nikola Jovanović, dojučerašnji košarkaš Crvene Zvezde. Jovanović je 26-godišnjak koji je završio američko sveučilište USC i nije izabran na draftu 2016. godine. U beogradskom klubu nije imao previše prostora za igru ali je sve šanse koristio više nego dobro. Pretprošlu sezonu proveo je na posudbi u talijanskom Trentu gdje je imao neke zapažene partije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi