Nikola Mirotić: Ovu borbu dobivamo ostajući kući

Sjajno krilo Barcelone

Nikola Mirotić: Ovu borbu dobivamo ostajući kući

I ptice na grani već znaju da je koronavirus sport u većem dijelu svijeta stavio u stanje hibernacije.

Lopte miruju, igrači individualno treniraju po programima koji su im dati po klubovima i vrijeme provode u svojim domovima.

Nikola Mirotić je za oficijelnu stranicu Barcelone pričao o tom kako on provodi ove dane.

"Jako neobična situacija" - rekao je Mirotić i dodao:
"Niko nije očekivao da bi se ovakvo nešto moglo dogoditi. Osjećam se loše zbog ljudi koji pate. Mislim na njih kao i na svoju obitelj u Crnoj Gori i Srbiji. Nažalost, virus hara gradovima a bolnice nisu spremne kao ovdje. Dobra stvar u svemu ovome je da smo ujedinjeni, poštujemo ono što nam je rečeno i ostajemo kući. To je najbolji vid bore i jedini način da se izborimo s ovim virusom. Želim ovim putem da iskažem veliku zahvalnost svim medicinskim radnicima i zdravstvenim ustanovama. Oni neumorno rade i riskiraju život za sve nas. Hvala im od srca" - kazao je Mirotić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi