Razočarani student se javio Mirotiću, njegov odgovor je oduševio
EPA

Zbog Mirotića pao na kladionici

Razočarani student se javio Mirotiću, njegov odgovor je oduševio

Osim po košarkaškim kvalitetama, Nikola Mirotić je poznat i kao veliki humanitarac.

Crnogorac sa španskim dokumentima često pomaže onima kojima je pomoć potrebna, a da se pritom za te akcije češće ne zna nego što se zna. Javnost je sada saznala za još jedan njegov gest koji je izazvao oduševljenje.

Naime, košarkašu Barcelone se na Instagramu javio jedan student i požalio kako je zbog njega pao tiket na kladionici. Nedostajao mu je još jedan poen Mirotića kako bi dobio novac od kojeg bi mogao platiti ratu školarine, a vjerovatno se nije nadao da će na tu poruku dobiti odgovor.

Mirotić se ponudio da studentu iz Srbije plati ratu školarine, a dao mu je upute i na koji će način dobiti potrebni novac.

Potražite više informacija na temu ACB liga:

Poruke između Mirotića i studenta pojavile su se ubrzo i na društvenim mrežama, a plemenit gest je oduševio gotovo svakoga.

Promo

Top Komentari

PapaBenedikt
Tih 200€ što ćeš mu ostaviti, spucat će na klađenju uživo 99,99%
13 0
Nazalost nekome je to obicna sića 200€, a nekome je to veliki novac, tako to biva.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi