6

Komentari (6)

edo111
Pa neka sebi istetovira na celo tri prsta,i neka se dici stim
Kavani
Mediji vam ispiraju mozak, izjava ****itičara Radonjića je bila ironična i posprdna, i on i Vučević su crnogorski Srbi
Keno
A nas boli kurac ko je sta i koliko prstiju dize
kovacic
Pa sudijski znak u košarci kad uđe trojka su dvije dignute ruke sa po tri prsta, to je također i univerzalan način proslave među igračima, ne mora sve biti u prizmi ideologije.
Tah
nikoo nemam pojma je li mu mater ili sestra zamotana ali sve i da jeste barem se okupa 5 x dnevno kada pada na sedzdu, za razliku od tvoje matere ili sestre koja se ne okupa ni 5 x mjesečno. Imao sam prilike ulaziti u četničke rovove i brate smrdi do besvijesti. A orlovi??? pa imaš orlove i na zastavi Srbije. Nema vas nigdje??? A odakle si ti ono??? Iz neke Krajiške ili Hercegovačke pripizdine??? To je Srbija??? Nije. Da te rastužim. Jebeš svoju mater genocidnu sirotinjsku.
Keno
nikoo onaj tipicni mrsavi balavac od 16 god koji nema dlaku na mudima pa se kurci preko neta, djete izadji malo napolje odahni
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.