Nikolić: Široki je odlična ekipa

Široki gostuje kod Radničkog u Kragujevcu

Nikolić: Široki je odlična ekipa

Nakon tri uzastopna domaća trijumfa košarkaši Širokog gostuju u Kragujevcu kod Radničkog, koji se također nalazi u velikoj formi. Ekipa Miroslava Nikolića protiv našeg prvaka očekuje novu pobjedu.

„Znao sam za pravilo da poslije velike pobjede dolazi poraz, bez obzira sa kim igrate. Međutim, nama se to desilo. Odigrali smo taktičnije od Hemofarma i zasluženo pobijedili. Ne smijemo da poletimo poslije dobrih rezultata", poziva na oprez Nikolić.

"Pristup igri protiv Širokog mora da bude na istom nivou, inače možemo mnogo toga da izgubimo. Igramo sa oscilacijama, nedavno nas je napustio i Dragojlović, a povrijedio se i Vukosavljević koji još duge neće moći da nam pomogne,“ kaže Nikolić i dodaje:

„Široki je kao i mi, prijatno iznenađenje poslije 10 kola. Nije slučajno došao do šest pobjeda. Radi se o kvalitetnoj ekipi, pokrivenoj na svim pozicijama. Ne bi bilo iznenađenje da pobijedi u Kragujevcu, ali uradićemo sve da do toga ne dođe. Imamo najbolje navijače u NLB ligi, očekujemo da nam pomognu. Veoma je važno da što duže zadržimo kontinuitet kvalitetnih partija,“ istakao je Miroslav Nikolić, trener Radničkog.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.