Ništa od povratka Kobeja Bryanta
(Foto: EPA)

Legenda ima druge planove

Ništa od povratka Kobeja Bryanta

Midhat Šljivak

Kobe Bryant se neće vraćati na košarkaške parkete.

NBA legenda je prije dvije godine završila karijeru, a nedavno je dobio ponudu slavnog reprera Ice Cubea da učestvuje u njegovoj BIG3 ligi, gdje se okupljaju penzionisana slavna imena NBA lige.

Iako su pojedini mediji objavili kako je Kobe pristao igrati, to se na kraju ispostavila kao dezinformacija i Bryantov predstavnik za odnose sa javnošću Molly Carter je kratko izjavila.

"Kobe Bryant definitivno neće igrati košarku naredne sezone".

Tako je BIG3 liga ostala bez očekivanog pojačanja, ali Ice Cube i njegov saradnik Jeff Kwatinetz ne odustaju i najavili su nova imena u ligi.

Najveće želje su im Paul Pierce i Tim Dunacan, ali biće veliki izazov nagovorti ih da se vrate košarci, barem u ovom formatu.

Protekle sezone mnogi bivši igrači su igralli ovu ligu, a šampionsku titulu je osvojila ekipe Trilogy za koju su nastupali Kenyon Martin, Al Harrington, Rashard McCants i James White.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi