Nižnjiju ruski okršaj u Euroligi

Euroliga

Nižnjiju ruski okršaj u Euroligi

Edmir Škorić

Nižnji Novgorod slavio je u gostima protiv Unics Kzana rezultatom 79:70 u susretu četvrtog kola grupe A Eurolige.

Gosti su 6:0 poveli na početku utakmice, imali su i plus osam u prvoj dionici, koju su na kraju dobili rezultatom 21:16.

Ubrzo, u drugoj četvrtini, Nižnji odlazi na dvocifrenu razliku, te dolazi do 27:16 vodstva, ali se Unics vraća i do poluvremena uspijeva smanjiti na pet poena zaostatka (34:39). 

I tijekom treće četvrtine je Nižnji taj koji kontrolira tempo, održava prednost, a u zadnjih 10 minuta ušlo se kod rezultata 54:48 u korist gostiju. Nakon dugo vremena je početkom zadnje dionice Unics poveo sa 55:54.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

No, uslijedila je dobra serija gostiju, koji opet odlaze na plus šest (61:55), da bi do kraja sačuvali vodstvo i upisali drugu pobjedu i tako prekinuli seriju od tri poraza. 

Rochestie je ubacio 24 poena kod gostiju, a Parakhouski 19. Zisis je kod domaćih ubacio 15, a Langford 13. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.