Norris Cole u Budućnosti?
Norris Cole igrao je za tri NBA momčadi a s Miamijem se okitio i naslovom NBA prvaka.

Podgoričani ne prestaju s pojačanjima

Norris Cole u Budućnosti?

U podgoričkom košarkaškom klubu Budućnost VOLI ovih dana je jako prometno. Klub je angažirao dva pojačanje u vidu Meginog Goge Bitadzea koga je doveo na pozajmicu to kraja ABA sezone te jednog od najboljih košarkaša Cedevite Jamesa Bella.

Čini se kako tome nije kraj. Naime, potvrđeno je da je trenutni play talijanskog Sidigas Avellina Norris Cole u ozbiljnim pregovorima s Podgoričanima. Cole je bivši košarkaš Miami Heata s kojima se okitio i naslovom NBA prvaka te Oklahome, New Orleansa, a u Euroligi nastupao je za izraelski Maccabi iz Tel Aviva.

Navodno je ekipa iz Avelina upala u velike financijske probleme pa se u skorije vrijeme očekuje egzodus košarkaša iz ovog tima. Cole je na sjajnim brojkama u Serie A gdje postiže 16.1 koš i 6.4 asistencije po utakmici. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi