Nove slušalice Luke Dončića nisu tek onako u centru pažnje

S posvetom

Nove slušalice Luke Dončića nisu tek onako u centru pažnje

Edmir Škorić

Poslije All-Star vikenda vratila se NBA lige i već su odigrane prve utakmice, ali Luka Dončić će na parket tek u subotu navečer.

Dallas Mavericksi imaju dva meča pred sobom - prvo u subotu navečer u Orlandu, a onda okršaj s Atlantom dan kasnije. BIt će to duel Dončića i Traea Younga, 21-godišnjaka koji je, poput Slovenca, nevjerovatan ove sezone i također su obojica po prvi put zaigrala All-Star utakmicu.

Poznato je da Dončić na utakmice dolazi sa velikim slušalicama na glavi i uglavnom se uz muziku odmara i koncentriše za utakmice, a sada je predstavio i nove slušalice.

U biti, one su bile u centru pažnje jer je jedan dio posvećen Sloveniji, dok je s druge strane ispisan njegov brojj 77, ali i broj 8 na žutoj boji, posvećen nedavno poginulom Kobeu Bryantu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti