Novi peh za Maccabi: Dibartolomeo pokidao Ahilovu tetivu

Teška ozljeda kapetana košarkaša Maccabija

Novi peh za Maccabi: Dibartolomeo pokidao Ahilovu tetivu

Pehovi koji su izraelskog euroligaša Maccabi iz Tel Aviva pratili većim dijelom ove sezone nastavljaju se i netom poslije pauze izazvane pandemijom. 

Nakon mnogo ozljeda koje su pratile ovaj tim u ovoj sezoni Izraelci su izvijestili da je kapetan ovog tima John Dibartolomeo izgubljen za kraj ove sezone, a vjerojatno i za dobar dio iduće.

Dvadesetdevetogodišnji Amerikanac je na posljednjem treningu doživio parcijalnu rupturu Ahilove tetive i s parketa će izbivati dug period. Američki košarkaš se tek nedavno vratio treninzima nakon ozljede mišića koja ga je s parketa maknula od decembra prošle godine, no ova ozljeda će nažalost ovog odličnog combo beka još dugo vremena držati izvan košarke.

Ruptura Ahilove tetive jedna je od najtežih sportskih ozljeda a primjera radi, Kevin Durant, koji je doživio istu ozljedu prije tačno godinu dana u prošlogodišnjem NBA finalu između Toronto Raptorsa i Golden State Warriorsa se još uvijek oporavlja. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi