Novi problemi za Cavse?
Foto: EPA

JR Smith napustio utakmicu zbog povrede

Novi problemi za Cavse?

Startni bek Cleveland Cavaliersa, JR Smith, je napustio igru u drugoj utakmici play-off serije sa Indianom koju su Cavsi dobili rezultatom 117:111.

Prema informacijama iz kluba, Smith je igru napustio nakon povrede zadje lože. On se, nakon što je osjetio bolove, nije vraćao na parket, a odigrao je 19 minuta, u kojima je postigao jednu trojku. Njega je zamjenio Iman Shumpert koji, tekođe, ima problema sa povredama.

Sudeći po Smithovom izrazu lica nakon što je napustio igru moguće je da se radi o težoj povredi. Ipak, može se reći da su Cavsi na neki način naučili igrati bez njega, pošto je on ove sezone već propustio 41 utakmicu zbog problema sa povredom palca.

Očekuju se nove informacije o intenzitetu povrede košarkaša Cavaliersa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi