Novosel: Zvezda i Cedevita najviše pokazali

Direktor ABA lige jasan

Novosel: Zvezda i Cedevita najviše pokazali

D. Rakanović

Direktor ABA lige Krešimir Novosel smatra da su se  Crvena zvezda i Cedevita sasvim zasluženo plasirale u finale regionalne lige. 

"Došli smo do kraja sezone, u finalu se sastaju dvije ekipe koje su najviše pokazale tokom cijele sezone - Zvezda sa jednim porazom, Cedevita na drugom mestu. Očekuje nas prava poslastica. Možemo biti zadovoljni sa sezonom, a očekuje nas zanimljivo i kvalitetno finale", rekao je Novosel.

Finalna serija ABA lige počinje u ponedeljak utakmicom u Beogradu od 19 sati, a druga utakmica je na programu već u utorak. Nakon toga se serija seli u Zagreb, a šampion će postati ekipa koja prva stigne do tri pobjede. 

"Želim puno sreće i Zvezdi i Cedeviti, što bolju igru i neka bolji pobijedi", zaključio je Novosel.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi