Nowitzki se okušao u nogometu, Dončić nije mogao vjerovati šta je upravo vidio
Nowitzki se nije baš snašao na nogometnom terenu

Bivši igrač Dallasa se dobro zabavlja nakon odluke o završetku karijere

Nowitzki se okušao u nogometu, Dončić nije mogao vjerovati šta je upravo vidio

S. Pašalić

Dirk Nowitzki je nedavno odigrao svoju posljednju utakmicu u dresu Dallas Mavericksa i odlučio je da završi svoju bogatu karijeru.

Nijemac je proveo 21 godinu u NBA ligi gdje je ostavio dubok trag, a sada slobodno vrijeme provodi na nešto drugačijim terenima.

Naime Nowitzki je poznat kao veliki ljubitelj nogometa, a svoje vještine je imao priliku da pokaže na Toyota stadionu gdje je zabavio navijače.

On je izveo udarac sa bijele tačke, a na golu se nalazila maskota koja mu je svojom reakcijom više pomogla da postigne gol jer je šut Nijemca bio očajan.

Bivši igrač Dallasa se dobro zabavio i nasmijao, a komentar na ovu situaciju je na Twitteru ostavio i sadašnja mlada zvijezda Dallasa Luka Dončić koji nije vjerovao šta je upravo vidio.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije