Nuggetsi gube 3:1, a trener nije zabrinut: Bili smo u ovakvoj situaciji
FOTO - EPA

Nuggetsi gube 3:1, a trener nije zabrinut: Bili smo u ovakvoj situaciji

A. Beganović

Los Angeles Lakersi nalaze se na korak do plasmana u veliko NBA finala pošto su u finalu Zapadne konferencije protiv Denvera poveli sa 3:1.

Sve je izvjesnije da će LeBron James i društvo igrati u velikom finalu, no iako su u ogromnom zaostatku, Denver Nuggetsi se neće lako predati.

Nije mnogo zabrinut ni trener ove ekipe. Michael Malone, koji je za američke medije istakao da su već dva puta bili u istoj situaciji tokom ovog play-offa.

"Ne, nisam zabrinut. Ova situacija se ne razlikuje od prethodnih. Dva puta smo se našli u ovoj situaciji i dobro smo odgovorili", rekao je Malone i dodao:

"Da budemo pošteni, uspjeli smo se vratiti protiv Clippersa koji su smatrani glavnim kandidatom za titulu, čak i ispred Lakersa", dodao je trener Nuggetsa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi