Nula Ikonića, poraz Pinara

Nula Ikonića, poraz Pinara

M. Šljivak

Košarkaši Pinar Karsiyake poraženi su večeras u na domaćem parketu od njemačke ekipe Artland Dragons rezultatom 99:95 u utakmici 3. kola Eurochallenge kupa.

Iako je Karsiyaka na kraju trećeg perioda imala devet  do poena prednosti, gosti odigravaju sjajnu posljednju dionicu koju dobivaju 31:18, te dolaze do treće pobjede u drugom krugu takmičenja.

Goran Ikonić je u dresu turskog tima odigrao možda i najlošiju utakmicu otkako je stigao u ovaj tim.
Naš reprezentativac je ostao bez poena u ovom susretu.

Omaleni play gostiju David Holston bio je najefikasniji pojedinac kod pobjednika sa 31 poenom, dok je kod Pinara fantastičan bio iskusni srpski centar Jovo Stanojević sa 32 poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.