Nurkić: Bit ću dvostruka zvijer kada se vratim

Bh. košarkaš se osjeća sve bolje

Nurkić: Bit ću dvostruka zvijer kada se vratim

Centar Portland Trail Blazersa i košarkaški reprezentativac Bosne i Hercegovine Jusuf Nurkić osjeća se iz dana u dan sve bolje i bliži se njegov povratak na parket.

Nurkić je doživio stravičan prelom noge u aprilu mjesecu, a oporavak teče po planu i naš košarkaš je ponovo počeo da trenira s loptom.

U izjavi za američke medije nakon meča Phoenix - Portland na kojem je Nurkić bio pored parketa s ostatkom ekipe poručio je da je veoma gladan.

"Osjećam da sam gladan. Svakim danom se osjećam sve gladniji. A, kada sam s timom, osjećam još više gladi. Izgubio sam na kilaži, osjećam se eksplozivnije i brže. A, kada dođe dan povratka, bit ću dvostruka zvijer", kazao je bh. košarkaš.

Inače, njegovom Portlandu ove sezone ne ide tako dobro jer je tim trenutno tek na 12. poziciji Zapadne konferencije s omjerom 10 pobjeda i 16 poraza. Čini se da će do kraja regularnog dijela sezone muku mučiti da dođe do play off mjesta.

Što se tiče Nurkića, posljednje informacije kažu da će se na parket vratiti sredinom februara.

Top Komentari

nikokovac
Bit ces samo dvostruki pakaš
1 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi