Nurkić otkrio Hezonji u koji će se klub vratiti nakon NBA

Koliko je to realno?

Nurkić otkrio Hezonji u koji će se klub vratiti nakon NBA

S. Grebović

Jusuf Nurkić svojim komentarima na društvenim mrežama često zna podići dosta prašine.

Bh. košarkaš itekako je uključen u društvena dešavanja koja nerijetko komentariše putem svojih zvaničnih stranica.

Danas se oglasio putem Facebooka i čestitao našim košarkašima na novoj pobjedi u kvalifikacijama za Eurobasket, a stigao je i da poželi sreću svom prijatelju Mariju Hezonji koji je potpisao ugovor sa grčkim Panathinaikosom.

Hrvat se vratio iz NBA lige i potpisao za klub iz Atine što je podijelio na svom Facebooku, a u komentaru se javio Jusuf Nurkić koji mu je tom prilikom poželio mnogo sreće u novim izazovima.

Bh. centar mu je osim toga napisao i da će se jednog dana vratiti u KK Zadar za koji je kratko nastupao 2013. godine, ali tek nakon završetka karijere u NBA ligi.

Opis nije dostupan

Top Komentari

CASIO
Yebo te zadar, da te yebo zadar
1 14
zak84
Vrati se U selo gdje I pripadas planinac jedan.
1 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi