Navijači su rekli svoje nakon utakmice koja je odigrana sinoć

Nurkić predmet žestokog ismijavanja - Starac od 38 godina ga je raznio!

7

Komentari (7)

user1676264522
Bosnian KING..A tI pisi gluposti(o tzv novinaru) MI koji zivimo u Americi znamo a znaju i Ameri ko je NURKIC.
Culer
Ako može, obzirom da je navedeno u naslovu, a ne navodi se u tekstu, malo bolji opis. Napisali ste naslov i vijest i završili s nekim klipovima u smislu omaložavanja Nurkića. Jako profesionalno od početka. Uostalom, navikli smo na vaš amaterizam.
FahrudinKonjHodzic
propalica laje po babi dok ga u mba lizi trpaju raspad od igraca zapoceo u glavudji nezreloj
antiTrojkas
KOJI IDIOT MORAS BITI I TOLIKO OMALOVAZAVATI SVOJE,DA STAVIS GORI NASLOV NEGO BI GA IJEDAN DUSMANIN STAVIO...Ali ,zato se sve Hrvatsko u nebesa dize.Ovolika MRZNJA prema svemu sto ima BiH predznak moguca vam je iskljucivo na TROJKINIM PORTALIMA.Nazalost,i na sportskim.Ovo je dno dna i velika SRAMOTA!
LedeniTuzla
Opet ovaj i ovo na politiku okrece, koji si ti pacenik jadnice bijedni. Jesu li ti trojkasi koga skinuli sa sise budzetske pa toliko kukas
antiTrojkas
Odkud tebe na clanku PREMIJERLIGASA napolitanko tuzlanska?...na Tusanj pa gledaj Federalnu ligu,Da Bog da nikad vise ne usli u Premijerku!Tuzla ima JEDNOG PREMIJERLIGASA ,Tuzla City,ne treba im tzv klub "ostalih".
HamzaVojvoda
Evo jarane trazio si vest o igracini nurkicu pa evo samo za te @MIAA
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.