8

Komentari (8)

Hakkinen
@FighterIXI pozdrav za TRAKTORDŽIJU koji voli Borak i wc i psuje mi majku javno i hladno te prijavljuje me svako sat vremena.
Zekane gonocidni OHANI I sjaši sa mene a to što želiš wepubliku crpcku nezavisnu????
Hoćeš al u curku to ikada doživjeti.
I mene nazivati talibanom na sportskom potralu.
Neka nas obojicu banuju nemam ništa protiv ali nemoj mi traktorijaš majku psovati.
Nož žica Srebrenica vaša omiljena pjesma . Istina boli ali šta ću ti ja.
To nije razlog ti što voliš traktore da psuješ i vrijeđaš kada ti činjenice iznosim a od tebe imam prijava sigurno 20-tak u zadnja dva dana.
Ohani borak
prometej
Idite na klix, tamo je poligon za ovakve komentare
Hakkinen
@prometej dobio si plus od mene.
Ja da fakat ne volim ovaj BH portal ne bi bio ovdje ali nisam nacionalista dom me ne dirneš ili moju Bosnu i Hercegovinu.
Izgleda patetično ali nije.
Za ovog TRAKTORDŽIJU @@FighterIXI koji veliča WC entitet kao državu ja mu šutjeti neću po cijenu ne znam ti koliko prijava i slobodno neka me banuju.
On se šatro našao da mi psuje majku da me zove talibanom???? On traktordžija??? Nećeš buraz ja volim sport ali vaša parola Traktor Borca ( prije je redovno bilo) NOŽ ŽICA SRECRENICA i ne može ni tako JADU onaj prikriveni.
Vjerovatno tvoje chetnistvo ide sa koljena na koljeno i neka ide ali entitet veličati i genocid u Srebrenici OSPORAVATI ....samo govori ko si.
I šta kažeš ti ćeš meni lomiti kosti?
Da mi ****š sve žensko što imam.
Pa to ste samo znali i raditi SILOVATI OD 5 DO 105 i ubijati 8732 čovjeka.
Ako tvoj banjalućki ćevap od mozga može da svari.
Jadu jedan.
p.s. ako neko ne vjeruje otiđite TRAKTORDŽIJI @@FighterIXI na njegovu historiju / povijest pisanja pa ćete vidjeti šta je protekla 2 3 dana pisao psovao meni a generalno i svima koji nisu crbi tj sve što nije srpcko naslo se na njegovoj bolesnoj tapeti.
Entitet NIKADA NEĆE BITI DRŽAVA TO ZAPAMTI TRAKTORDŽIJA
Noheat_killer
@Hakkinen ovaj konjski nacionalista @FighterIXI ima više dislajkova i prijava nego lajkova zato što je običan retard i nečovjek.Sve što si reko si upravu
Hakkinen
@Noheat_killer vjeruj mi od kada sam na portalu ( iskreno prenese nekad jer dosta toga su mi chete pobile) ali maksimalno se trudim da budem fer i korektan.
I onda jedan naci- chetnik nađe mi veličati entitet WC kao državu i psovati mi majku. Hladno javno i nikom ništa.
Ne uvlačim se ja nikome ali otvori mu samo historiju pisanja ....
Drug moj sve će ti biti jasno a ja majke mi moje mrtve ne živim za pluseve i prijave/ ne prijave.
Imaju ljudi koji rade taj posao i što se mene tiče neka me sada banuju ali NE DAM DA LEVAT SLINA VELIČA ENTITET zasnovan na genocidu kao državu.
Bar ja ne dam ( i ako radim ko crnac za ovog slinu nađem uvijek vremena )
POZZZ drug
Noheat_killer
@Hakkinen potuno si upravu, svaku na mjestu,pozzz i za tebe legendo
Hakkinen
@Noheat_killer pokušavam drug moj da budem realan koliko je moguće ali vjeruj mi.... postoji i granica u svemu pa i kod @FighterIXI .
Ne možeš na dvije stolice sjediti.
Veličati ( pišani) entitet kao DRŽAVU a onda vamo sa druge strane ko ga ne zna kakav je i ko je , pa rekao bih čovjek ja da lažem.
Bogu hvala ovaj meni dragi portal sport.sport.ba je omogućio da možemo da pogledamo svakog u historiju/ povijest pisanja . Pa bujrum svima veličanja entiteta koji je nastao na gonocidnu svaki međunarodni sud a posebno u Hag-u je presudio.
A fol lik se nafurao da je multietičan.
Ja sam ponosan što sam u Sarajevu branio crkve i sinagoge. I ostale su čitave a ne kao u BL da parking naprave na mjestu gdje je bila Ferhadija.
Kada dirneš moje onda sam najgori a poštujem tuđe.
On meni majku mrtvu?
Ja sam žvalji mutavu na kvadrat.
Pozdrav drug svako dobro i nadam se prolazu naših BH klubova u ovim predkolima ali sve je to tanko majke mi.
Vozdra
Heller
Pozdrav za imranovu mater. Tzv. trofaznu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.