Nurkić jedva zadržao suze dok je govorio da mu se nana nalazi u komi zbog koronavirusa

Video se pojavio na Twitteru

Nurkić jedva zadržao suze dok je govorio da mu se nana nalazi u komi zbog koronavirusa

E. Čaušević

Najbolji bh. košarkaš Jusuf Nurkić nakon 16 mjeseci pauze konačno se vratio na parket.

Nurkić je bio odličan u pobjedi Portlanda protiv Memphisa (140:135) jer je uspio da ubaci 18 poena, te doda još devet skokova, šest blokada i pet asistencija.

No, nakon utakmice Nurkić je dao veoma emotivnu izjavu jer je otkrio da njegova nana ima koronavirus, te da se nalazi u komi. Na videu koji se pojavio jasno se vidi koliko je sve to pogodilo Nurkića.

On je veoma vezan za svoju nanu s kojom je često objavljivao i fotografije, te je poslao apel svima da se moraju maksimalno paziti.

"Želim da kažem nešto. Protekli dani su mi bili najteži u životu. Moja nana je dobila COVID, u bolnici je u komi. Ljudi treba da shvate da je ovo sr*nje vani jako ozbiljno. Molim vas, pazite se i nosite prokletu masku", rekao je bh. košarkaš.

Top Komentari

nikokovac
Trebala je i nana nositi masku
1 6
user1590671591
Veliki si Nurk
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi