Bh. centar nakon meča

Nurkić: Košarka u Evropi je izgleda postala balet

M. Šljivak

Jusuf Nurkić je razočaran nakon poraza od Češke.

Čestitao je Nurk protivniku, ali nije mogao da pređe preko nekih stvari.

"Čestitke na pobjedi Češkoj. Imali smo dobru šansu na obje strane parketa, ali ih nismo iskoristili. Presudila su loša slobodna i izgubljene lopte, imali smo previše grešaka. Dali smo sve od sebe s obzirom na to kroz što smo prošli. Nažalost nismo uspjeli"; rekao je Nurkić, te je dodao:

"Teško je igrati kada su na parketu mlade sudije. Neke lude stvari su svirali, posebno meni u finišu utakmice. To je veoma glupo. U Finskoj su loše sudili, ovdje nismo previše očekivali, samo da budu normalni. Košarka je u Evropi je izgleda postala balet. Ovo je nepoštovanje", rekao je Nurkić.

Top Komentari

DeroVolk
Hvala tebi Juka majstore!
73 3
Conor Mc Gregor
Steta za onaj faul u napadu
36 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi