Nurkić o povratku na teren: Vratit ću se kad se vratim...

Bh. košarkaš govorio na press konferenciji

Nurkić o povratku na teren: Vratit ću se kad se vratim...

Najbolji bh. košarkaš Jusuf Nurkić pojavio se danas na press konferenciji svog Portlanda te je između ostalog govorio i o povratku na parket.

Nurkić se povrijedio početkom aprila mjeseca, a obzirom da je u pitanju vrlo teška povreda teško je prognozirati kada će se vratiti i biti potpuno spreman za igru.

Naravno, jedno od novinarskih pitanja danas za Nurkića je bilo i to. Ipak, bh. košarkaš nije imao precizan odgovor.

"Sve očemu brinem je kako ću se vratiti, a posljednje o čemu brinem je kada će to biti. Vratit ću se kad se vratim", kazao je Nurkić i dodao: "Povrede su sastavni dio sporta. Mnoge stvari ne možete kontrolisati, a povrede su samo dio toga":

Također, govorio je i o novom saigraču Mariju Hezonji. Nurkić za njega kaže da se radi o jednom od najvećih talenata nakon Dražena.

"Pokušao sam ga dovesti i prošle godine, ali on je imao svoje planove, želio je drugo iskustvo. Pokušao sam mu objasniti šta se tu događa i rekao mu da ima veliku šansu biti važan dio ekipe ako je spreman doći. Poznajem ga, svi u njegovoj i mojoj zemlji znaju da je jedan od najvećih talenata nakon Dražena", kaže Nurkić.

Top Komentari

Leo
Kao u crtanom filmu XD hehe
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi