Nurkić odgovorio političkoj analitičarki: "Kad možeš svašta pitati..."

Vezano za postavljanje holograma solidarnosti

Nurkić odgovorio političkoj analitičarki: "Kad možeš svašta pitati..."

Osim po košarkašom umijeću, Jusuf Nurkić je poznat i po tome što je veoma aktivan na društvenim mrežama.

Nurkić se ne ustručava javno iznositi svoje statove, ma kakve posljedice bile, a u centar pažnje sada je došao odgovorivši političkoj analitičarki Ivani Marić.

Ona je putem Twittera tražila odgovor na pitanje ko donosi odluku za postavljanje holograma solidarnosti na Vijećnici, misleći na grb Sandžaka, a nije se dugo čekalo ni na reakciju košarkaša Portlanda.

Kad možeš svašta pitat, ja ću ti odgovor dat. Ljudskost je kriterij jedini, da se narod u muci sjedini. Zato nemoj ljude u nevolji dirat koliko god voljela analizirat", odgovorio joj je Nurkić.

Njegova objava je izazvala brojne pozitivne reakcije. 

Kad možeš svašta pitat, ja ću ti odgovor dat Ljudskost je kriterij jedini, da se narod u muci sjedini Zato nemoj ljude u nevolji dirat, koliko god voljela analizirat

Posted by Jusuf Nurkić-BosnianBeast23 on Monday, July 6, 2020

Top Komentari

MirzaBarucic
U Sarajevu će Bošnjaci da odlučuju kakvi se hologrami postavljaju. Ponajmanje se to pitaš ti, Ivana. I zašto da se lažemo? Sarajevo je bošnjački grad, sa manjinama koje imaju zagarantovana prava kao i svi drugi. Bošnjaci Sarajeva su uz svoj bošnjački narod u Sandžaku. Pa kad ti Ivana iz Mostara možeš glasati za hrvatski parlament, onda ću i ja iz Sarajeva postavljati sandžački grb kad mi je ćejf.
18 6
EdwinPol
Zena je u pravu. Meni nisu braca i nismo jedno srce. Toliko se bahate kada dodju u Sarajevo, prave klanove i sl. Daleko im kuca od nase bila. Svakako se izjasnjavaju kao srbijanci, igraju za srpske reprezentacije, sve super sve pet.
10 14

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi