Nurkić sam na trici? Ova "akcija" dovoljno govori o igri Portlanda
Foto: Screenshot

Nasmijali čak i domaću publiku

Nurkić sam na trici? Ova "akcija" dovoljno govori o igri Portlanda

Portland Trail Blazersi su sinoć u svom Moda Centru pružili jako lošu partiju i upisali težak poraz od Utah Jazza rezultatom 90:120.

Nije bilo pretjerano raspoloženih u redovima Blazersa. Lillard je bio najefikasniji sa 19 poena, dok je Jusuf Nurkić došao do double-doublea sa po 10 poena i skokova.

Malo je toga sinoć polazilo za rukom Blazersima, a koliko je domaćima nedostajalo koncentracije u pojedinim situacijama svjedoči i "akcija" iz treće četvrtine.

Lillard je nakon jednog prodora uputio pas za Jusufa Nurkića koji je bio sam u uglu na trici. Jedini problem, međutim, je bio taj što Nurkić uopšte nije bio u igri...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi