Nurkić stigao na okupljanje, Musa se ekipi priključuje za nekoliko dana

Okupili se bh. košarkaši

Nurkić stigao na okupljanje, Musa se ekipi priključuje za nekoliko dana

E. Čaušević

Bh. košarkaška reprezentacija okupila se danas u Sarajevu pred utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Finske i Češke.

Na današnjoj press konferenciji predstavljen je novi selektor BiH Jasmin Repeša koji će na klupi zamijeniti Duška Vujoševiča. Poznato je da je Vujošević odstupio s klupe zbog zdravstvenih problema, a samo dan pred okupljanje postugnut je dogovor s Repešom.

Bh. košarkaši počeli su se okupljati danas u hotelu Holiday u Sarajevu gdje će se pripremati narednih dana. Većina igrača je došla danas na okupljanje, a među njima je i košarkaš Portlanda, Jusuf Nurkić. Drugi bh. igrač iz NBA liga Džanan Musa ekipi će se priključiti za nekoliko dana.

Podsjećamo, naši košarkaši 13. septembra igraju u gostima protiv Finske, a samo ti dana kasnije u Skenderiji ćemo odmjeriti snage protiv selekcije Češke.

Top Komentari

Dobar,Los,Zao
Juka Dominator!
30 1
bebi
hajde Juka pokazi ko je babo!!!!
19 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti