Nurkić: Svi znaju gdje želim biti

Ostaje u Portlandu?

Nurkić: Svi znaju gdje želim biti

E. Škorić

Bosanskohercegovački košarkaš Jusuf Nurkić i njegov Portland nisu se proslavili u play-offu, pa su ispali odmah na startu.

Trail Blazersi su počišćeni u četvrtfinalu Zapadne konferencije, pošto ih je New Orleans savladao u četiri meča. Očekivalo se puno više od ekipe koja je bila odmah iza Houstona i Golden Statea...

"Sramota je kako smo završili sezonu. Bili smo treći na Zapadu, a onda smo deklasirani. Ne možemo biti ponosni", rekao je Nurkić, koji je dodao:

"Nismo bili dovoljno dobri, tako da je uzalud tražiti neke izgovore. Iako smo Pelicanse ranije pobjeđivali, slavili su protiv nas četiri puta uzastopno".

Nurkić je također kazao da "svi znaju gdje želim biti".

"Pokušat ću da se fokusiram na moju igru, znam koliko mogu- Svi znaju da ja želim biti ovdje, to nije nikakva tajna, ali ne mogu sve stvari da kontrolišem. Agenti i ljudi u Portlandu moraju da rade ostatak posla, a ja sam sretan ovdje", zaključio je Nurkić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi