Ima razloga za pjevanje

Nurkić uz pjesmu Šerifa Konjevića proslavio novi ugovor s Portlandom

E. Čaušević

Bh. košarkaš Jusuf Nurkić prije nekoliko dana potpisao je novi ugovor sa Portland Trail Blazersima.

U posljednje vrijeme dosta se špekulisalo o tome da će bh. centar napustiti Portland i potpisati za neki drugi NBA klub, ali je odlučio da prihvati novi ugovor ove ekipe. Nurkić je potpisao saradnju na četiri godine, a prema novom ugovoru trebao bi zaraditi čak 48 miliona dolara.

Očito je da je Nurkić zadovoljan konačnim ishodom oko novog ugovora iako se špekulisalo da će zaraditi znatno više. Bh. košarkaš je danas objavio zanimljiv video i jasno je da još uvijek slavi nastavak saradnje s Portlandom i to uz pjesmu Šerifa Konjevića.

Top Komentari

adis_D11
Klosar!
24 22
Chupy
Sve je ovdje hajd normalno, al brate ove cvike.....to neki poznati kreator izbacio. Sigurno su 800-1000$, al ne lice ni na sta. Dvije tegle. Ja odavno nista ruznije, smjesnije nisam vidio.
3 19

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi