13

Komentari (13)

almir
Odvratan previše, daj molim Vas nemoj te kad god prdne objavljivat
hercegbih
nek ste vi kokuzi nasli komentarisat..bjezte kokuzi ..kokuzluk je zarazan slavi covjek ugovor libo ka tuki..a ti gledaj kako ces ...
Kettenhund
Parama mozes sve kupiti, samo treba da znas gdje da trazis... Mozes se obrazovati, dobiti profinjeniji ukus, uzdici se na visi nivo... A zaraditi 50 miliona dolara i slusati Serifa Konjevica, pa to je vec dekedencija svoje vrste. Uzmi Nurka neke casove, prosvijetli se malo. Rodio si se takav, sredina te oblikovala, ali nemoj sebi da ne pruzis sansu kada vec imas te mogucnosti. Zivio i veselio se, ali u pamet!
Šaraf
Sto luđi seljak veći krompir
stopkrkanima
Uvijek sam govorio da je drvosjeca od pocetka, a sad sve vise lici na jednog... Pristao je na taj ugovor, jer ne moze dobiti veci odnosno strah ga je i pokusati.
Keno
Samo bosnjo moze svije mrziti, kako ste odvratni ccc
Chupy
Sve je ovdje hajd normalno, al brate ove cvike.....to neki poznati kreator izbacio. Sigurno su 800-1000$, al ne lice ni na sta. Dvije tegle. Ja odavno nista ruznije, smjesnije nisam vidio.
Lud
kako je lijepo biti glup ...
protiv modernog fudbala
seljacina. kad ces zaigart za BiH
Peđa
Joj umirem!!! Seljačina!!!
encco
Dobar,Los,Zao
E bome sad lagano,kolko para tolko i muzike,budi novi Mayers Leonard,po koji poen i dosta,imate iste pare!
adis_D11
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.