Nurkić: Želim ponovo biti u play offu

Bh centar nakon sinoćnje pobjede

Nurkić: Želim ponovo biti u play offu

Jusuf Nurkić je sinoć bio sjajan u pobjedi njegovih Portland Trail Blazersa protiv Indiana Pacersa sa 100:86.

Bh centar je postigao 19 poena uz 17 skokova, a nakon meča je bio veoma zadovoljan.

"Skoro je prošla godina dana otkad sam ovjde. Želim nastaviti tamo gdje sam počeo tada i želim ponovo biti u play offu. Zanimljivo je nekada biti malo pokvaren (govorio o sukobu sa Oladipom). To nije loše, a vezano je samo za utakmicu, ništa lično", rekao je Nurkić pa nastavio:

"Znamo šta trebamo uraditi. Pokušavamo postati još bolji i učiniti ovaj grad ponosnim. Trebamo pratiti šta trener kaže. U nekim stvarima nismo dobri i moramo napornije raditi. Briga me šta ostali kažu za Damiana Lillarda, ja imam superzvijezdu u svom timu", rekao je Nurkić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi