Objavljenje fotografije preminulog košarkaša Zvezde napravljene nekoliko minuta prije smrti

Objavljenje fotografije preminulog košarkaša Zvezde napravljene nekoliko minuta prije smrti

E. Škorić

Bivši košarkaš Crvene zvezde Michael Ojo (27) preminuo je tokom treninga u petak u podne.

Ojo se nalazi u hali na stadionu Partizana gdje je radio na košarkaškim elementima, nakon čega je izgubio svijest i preminuo.

Kurir je objavio nekoliko fotografija Nigerijca sa posljednjeg treninga i one su napravljene tek nekoliko minuta prije nego će dobri džin, kako su ga zvali, napustiti ovaj svijet.

"Nakon što mu je istekao ugovor sa Crvenom zvezdom, Ojo je odlučio da radi individualno i sprema se za novu sezonu i klub. Trenirao je u hali na Partizanovom stadionu od ponedjeljka i te kobnog petka sve je izgledalo normalno. Došao je na trening raspoložen kao i obično, radio je centarsku tehniku kao i na svakom treningu. Nisu tačne informacije da se incident desio u teretani", ispričao je za Kurir izvor blizak preminulom košarkašu.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

"Bilo je jezivo, svi smo bili u šoku, srušio se nekih 15 minuta od početka treninga, pokušali smo da ga vratimo svijesti. Odmah smo pozvali hitnu pomoć, ali očigledno nije bilo spasa", dodao je sagovornik Kurira.

FOTO: Kurir.rs
FOTO: Kurir.rs
Foto: Kurir.rs
Foto: Kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi