Obradović najavio pobjedu protiv Nanterrea

Pobjeda odgovara i Partizanu

Obradović najavio pobjedu protiv Nanterrea

Trener košarkaša Fenerbahčea Željko Obradović najavio je pobjedu svog tima u posljednjem kolu grupne faze Eurolige protiv francuskog Nanterrea.

U slučaju pobjede turski tim bi prvi krug završio kao prvoplasirani u grupi, dok bi francuskom timu pobjeda značila plasman u drugi krug. 

Duel ova dva tima s velikom pažnjom pratit će se i u bivšem Obradovićevom klubu Partizanu, jer bi Beograđani u slučaju pobjede Fenera izborili plasman dalje. 

"Pobeda nad Nanterreom nam donosi prvo mjesto u grupi. Vrlo je bitno okončati ovaj dio takmičenja kao lider. Siguran sam da nas očekuje ozbiljna utakmica, dok je biti veliki izazov igrati u top 16 fazi". 

"Nanterre ima šansu da se nađe među 16 najboljih, daće sve od sebe da nas pobijede, pa mi moramo da odigramo maksimalno angažovano", zaključio je najtrofejniji evropski trener. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.